2013’te Mansur Yavaş’a söylenen o sözler gerçek oluyor; FETÖ’den al haberi

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur'un bugünkü (23.08.2022)''2013’te Mansur Yavaş’a söylenen o sözler gerçek oluyor; FETÖ’den al haberi'' başlıklı yazısı.

İşaret fişeği önce yurt dışındaki firari FETÖ’cü “gazeteci” Adem Yavuz Arslan’dan geldi.
Diğeri de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ayrıldıktan sonra FETÖ’cü olmakla suçladığı İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’dan.
Söyleyeceklerim, Türkiye muhalefeti ve bağlantıları açısından çok acı ve kripto ilişkiler bakımından da insanı umutsuzluğa sürüklüyor.
Gerçek ne yazık ki bu.
 
Daha önceki pek çok yazımda Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayı konusunda FETÖ’nün yurt dışındaki yayınlarının ciddi ipuçları verdiğini, önünde sonunda muhalefette onların söyledikleriyle paralel birtakım gelişmelerin yaşandığını belirttim.
Hiç de haksız çıkmadım.
FETÖ’cüler yakın zamana dek Ekrem İmamoğlu’nun adını dillerinden düşürmüyorlardı. En büyük ve tartışmasız lider oydu. Kemal Kılıçdaroğlu’na da demediklerini bırakmıyorlardı “Onun neden önünü kesiyorsun, senin kazanamayacağın belli” diyerek.
 
FETÖ gerçekçi bir terör örgütüdür. Mansur Yavaş’a HDP desteğinin olmayacağı, bu partiye oy veren seçmenlerin eski MHP’li olması nedeniyle ona oy atmayacaklarını varsaydıkları için adını gündeme getirmiyorlardı.
İmamoğlu’nu artık yazmayayım, geriye iki seçenek kaldı.
Ya Kılıçdaroğlu ya da Mansur Yavaş.
 
CHP Genel Başkanı Altılı Masa’yı yönlendirmeye ve tahkim etmeye çalışsa da şu ekonomik ortamda bile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan karşısında kazanacağına dair hep bir şüphe var. En çok da FETÖ’cüler korkmakta.
Mansur Yavaş ise “Ben nehrin başında durayım, cesetler önümden akıp geçsin” mottosuyla susuyor ve bekliyor. Ama neyi beklediğini çok iyi biliyor.
Anlatacağım.
 
FETÖ’DEN BOMBA İMAMOĞLU SALVOSU, MANSUR YAVAŞ’IN ADAYLIĞI
 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bayram bitti, artık Mehmet Şimşek rüzgârı esecek! Sürprizlere hazır olun… 16 Nisan 2024 | 7.562 Okunma İsrail’le ticaret ve “Jet gibi açıklama” 11 Nisan 2024 | 2.690 Okunma Hareketlenen İran ve İsrail aparatları, İran’ın korkusu ve iktidarın algı yönetimi! 09 Nisan 2024 | 3.211 Okunma Kim bu AK Parti’deki NEO-LİBERALLER? 06 Nisan 2024 | 4.497 Okunma Beştepe, bir sorunumuz var… 04 Nisan 2024 | 6.982 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar