15 Temmuz yarasını kanatanlar

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Allah’ı var açık açık anlatmış tüm angutlara:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Allah’ı var açık açık anlatmış tüm angutlara:
“Bazı yerlerde duyuyoruz 15 Temmuz tiyatroydu şöyleydi böyleydi diye. Bu tiyatro miyatro değil, değildi, bal gibi darbeydi, kanlı bir darbeydi, rejime kastediyordu, demokrasiye, ülkeyi yönetenlere kastediyordu...”
Özgür Özel acaba bunları söylerken kendi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve yine partidaşı Aytun Çıray’ın özel ulaklığında bu tiyatro kepazeliğinin başlatıldığını hatırlıyor muydu?
Bu aşağılık yalanın kaynağı FETÖ elebaşı Fetullah’tı. Örgütü ve kendisi öyle ağır bir yenilgiye uğramıştı ki, halkın, Meclis’in, emniyet güçlerinin, TSK içindeki namuslu unsurların ve başta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkeyi yönetenlerin ZAFERİNİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK için “Kontrollü darbe” ve “Tiyatro” yalanını dolaşıma soktu. Böylece giren kazığın acısını bir nebze unutmak istiyordu. CHP’li Aytun Çıray da bu iftirayı Sözcü gazetesi, Uğur Dündar’ın Halk TV’deki programları başta, tüm televizyonlara taşıyıp seslendirdi ve yaydı.
Özgür Özel’in içinde derin bir şüphe var ve kafası karışık:
“Bu darbe öngörülüyordu, önlenebilirdi. Ama o gece ülkeyi yönetenler darbe başlamadan evvel darbeyi engelleyecek hamleleri yapmadılar.”
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yalnızca vaatlerini değil FETÖ TV’lerindeki konuşmalarını ve ilişkilerini de hatırlamıyor 26 Mart 2024 | 3.773 Okunma Hükümet kamu yöneticilerini FETÖ’cülere karşı savunmasız bırakmamalı 23 Mart 2024 | 2.463 Okunma FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor… 21 Mart 2024 | 3.330 Okunma İmamoğlu’nun asıl sancısı; Kandil’in kesin kararını henüz vermemiş olması mı? 19 Mart 2024 | 3.774 Okunma Post-Truth olarak İmamoğlu ve CHP seçmeninin trajedisi 16 Mart 2024 | 1.832 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar