Dünya dilsiz şeytan kesildi -3-

Hürriyet yazarı Fuat Bol bu hafta 'Dünya dilsiz şeytan kesildi -3-' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Dedik ya, dünyanın jandarması büyük şeytan olunca, çarklar ters çalışıyor; Everest Tepesi Gor Çukuru, bostan kuyusu ise Galata Kulesi addediliyor.

Mahut şeytan kibrinin şehvetine kapılarak, düzmece bir din üretti; müntesiplerine evangelist denilen bu kişiler, inandıkları tanrıyı da kendilerine benzeterek, onu ‘Kıyamet Savaşı’na-Armageddon’ zorlamak için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.

Batılılar, gerçekte Yahudileri günahları kadar sevmezler, onlardan nefret ederler. Bu yüzden, onları kendi içlerinden çıkarıp (adeta sürgün edip), Orta-Doğu’da yurt edinmelerini sağladılar.

Yahudi öncüleri bu durumu canlarına minnet bildiler, böyle bilmeyenleri de Hitler’e özgü metotlarla, yeni yurtlarına gitmeye mecbur ettiler.

Siyonizm illetine tutulan Yahudi öncüleri, 2000 yıldır yurtsuz kalan bu milleti, yeni yurtlarında, ‘ölüm’ ateşine attılar. Öyle görünüyor ki, bu ateş, harlayarak kıyamete kadar sürecektir.

Halbuki Tur-i Sina’dan dönen Hz. Musa aleyhisselamın getirdiği on emrin altıncısı ‘öldürmeyeceksin’di. Siyonizm’in elinde oyuncak olan İsrail Devleti ise, kurulduğu günden beri öldürmekten başka bir şey yapmadı, yapmıyor.

Ve üstelik bebekleri ve masum sivilleri öldürmekten zevk alıyor! En iğrenç ve aşağılık savaş suçunu işleyerek hastaneleri ve camileri bombalayarak binlerce masumun kanına giriyor.

Batı, bu ölüm ateşinde Yahudi’yi maşa olarak kullanıyor; Yahudi de aynı ateşte Batılıyı maşa olarak kullanıyor. Yahut her iki taraf da öyle zannediyor.

Büyük şeytanın dışişleri bakanı, ayağının tozuyla geldiği İsrail’de; ‘Ben de bir Yahudi’yim’ diyerek işe koyuldu ve Suriye’nin Şam ve Halep havalimanlarını bombalatıp kullanılamaz hale getirtti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim analizi -6- 27 Nisan 2024 | 61 Okunma Seçim analizi -5- 24 Nisan 2024 | 170 Okunma Seçim analizi -4- 22 Nisan 2024 | 223 Okunma Davanın düşük çocukları 17 Nisan 2024 | 187 Okunma Örnek siyasetçi Bahçeli 15 Nisan 2024 | 462 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar