Bu kafayı tanıyoruz!

Satılmış olup ipleri düşmanın elinde olan güruhları (PKK, YPG, PYD, KCK, FETÖ, DHKP-C vb) ve bunların içimizdeki uzantılarını anlıyoruz da Cumhuriyet’in kurucu partisi olduğunu iddia eden CHP’ye ne oluyor?

Önce ‘bu kafa’yı tarif edelim: Bu milletten olduğunu iddia eder lakin bu milleti millet yapan değerlerle yakından ve uzaktan bir ilgisi yoktur.

Hatta onlara düşmandır. Millete tepeden bakar; milleti için değil, millete rağmen vardır.

Küçüğünden büyüğüne elde ettiği tüm makamları halkına eziyet için kullanır. En yakınları da olsa, onları ayakta ve kuyrukta bekletmekten ve acil görülmesi gereken işlerini dahi ertelemekten haz duyar. Halka ne kadar eziyet ederse, öneminin o denli artacağını bilir ve öyle davranır.

Hele yurtdışındaki temsilciliklerimizdeki bir görevde ise oradaki Türk vatandaşlarına insan gözüyle bakmaz. Öyle ki bulunulan yabancı ülkenin makamları, Türklere daha bir özenle yaklaşır.

El diyarında bu kafa, İngiliz’le İngiliz, Fransız’la Fransız, Alman’la Almandır ve asla, yabancıların bize baktığı gözle Türk (Türk’ü Türk yapan değerlere sahip) değildir.

Sadece o değerlerden soyutlanmakla kalmaz, ömr ü hayatını onlarla mücadele ile geçirir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul kaybetmemeli 27 Mart 2024 | 373 Okunma CHP ve İmamoğlu nereye 25 Mart 2024 | 439 Okunma Hatırlanamayan İstanbul 23 Mart 2024 | 83 Okunma Milli savunma ve bağımsızlık -1- 20 Mart 2024 | 252 Okunma İmamoğlu’ndan korkulur 18 Mart 2024 | 1.168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar