Bahçeli’yi takdir

Ülkemizde milli duyarlı-lığı olan her vatanseverin Sayın Devlet Bahçeli’yi takdir etmesi gerekir. Zira Sayın Bahçeli’deki devlet adamlığı kumaşı pek az siyasetçide vardır.Başında...

Ülkemizde milli duyarlı-lığı olan her vatanseverin Sayın Devlet Bahçeli’yi takdir etmesi gerekir. Zira Sayın Bahçeli’deki devlet adamlığı kumaşı pek az siyasetçide vardır.
Başında bulunduğu MHP ülkemizin en köklü ve olmazsa olmaz partilerinden biridir. Zira çakalların ve hatta sırtlanların sürü halinde gezindiği yerlerde bozkurtların olmaması düşünülemez!
Bahçeli, demokrasimiz ne zaman tıkansa, kilit durumundaki partisine işlerlik kazandırarak ülkenin önünü açmıştır. Nitekim CHP’nin ve o günkü ‘güdümlü’ Anayasa Mahkemesi’nin, Meclis’in açılması için şart gördüğü 367 garabeti ancak Sayın Bahçeli ve MHP sayesinde aşılabilmiştir.
Vatanseverlik ve sorumluluk bunu gerektirir ama gelin görün ki bu hali, diğer muhalefet partilerine bir türlü anlatamadık! O kafa körü körüne, yalan dolan ve envaiçeşit iftiralarla iktidara karşı olmayı ve hatta iktidarı çalışamaz kılmayı muhalefet etmek zannediyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim analizi -7- 29 Nisan 2024 | 320 Okunma Seçim analizi -6- 27 Nisan 2024 | 73 Okunma Seçim analizi -5- 24 Nisan 2024 | 174 Okunma Seçim analizi -4- 22 Nisan 2024 | 226 Okunma Davanın düşük çocukları 17 Nisan 2024 | 190 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar