Belden aşağı siyaset!

Her zaman söylüyoruz; Türkiye’nin asıl sorunu, iktidardan ziyade ana muhalefettir.Yapılan son anayasa değişikliğiyle ülkemizde iktidar olabilmenin çıtası yüzde ellinin üzerine...

Her zaman söylüyoruz; Türkiye’nin asıl sorunu, iktidardan ziyade ana muhalefettir.
Yapılan son anayasa değişikliğiyle ülkemizde iktidar olabilmenin çıtası yüzde ellinin üzerine çıkarıldığından, bundan böyle yüzde yirmi ile otuz arası bir rakama çakılı olan CHP için iktidar hayal oldu! Bundan dolayı mıdır bilinmez; başta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, yönetim kadrosundaki bir kısım partilinin adeta kimyaları bozuldu!
Eline tutuşturulan kâğıtları ters yüz ederek (ters yüz edilmemişse düzmece; zira gönderilen para yok, satılan şirketin ülkemize gelen parası var), Meclis kürsüsünden Cumhurbaşkanı’nı ve aile bireylerini suçlayarak, her zamanki gibi gözlerini yumup bayramlık ağzını açtı!
Cumhurbaşkanı, bunları yalanlamakla kalmadı; bunların ispatı halinde siyaseti bırakacağını söyledi. Biz de basın mensupları olarak, iddia edilen belgeleri alıp araştırmak istedik ama söz konusu belgeler ne medyaya ne de savcılığa teslim edildi.
Daha sonra CHP Grup Başkan Vekili; ortada suç olan bir eylem olmadığını, bundan dolayı da savcılığa gidemeyeceklerini, bununla beraber, etik olmayan bir mesele olduğunu ve bunun için Meclis Araştırma Komisyonu kurulması gerektiğini söyledi.
.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim analizi -5- 24 Nisan 2024 | 160 Okunma Seçim analizi -4- 22 Nisan 2024 | 217 Okunma Davanın düşük çocukları 17 Nisan 2024 | 187 Okunma Örnek siyasetçi Bahçeli 15 Nisan 2024 | 459 Okunma Seçim analizi -3- 13 Nisan 2024 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar