OHAL devam etsin mi?

Hatırlaya-lım; Ak Parti’nin iktidara geldiğinde yaptığı ilk icraat, Güney-Doğu illerimizdeki OHAL’i kaldırmak olmuştu. Bundan dolayı da bölge halkının güvenini kazanmış, bu durum da sandıklara...

Hatırlaya-lım; Ak Parti’nin iktidara geldiğinde yaptığı ilk icraat, Güney-Doğu illerimizdeki OHAL’i kaldırmak olmuştu. Bundan dolayı da bölge halkının güvenini kazanmış, bu durum da sandıklara yansımıştı.
Avrupa ülkelerinin her hangi birisinde yalnızca tek bir terör olayı bile OHAL’e sebep oluyor; bundan dolayı da hiç kimse sesini çıkarmıyor. Üstelik Avrupa’da terör karşısında tüm ülkelerin iktidarları ile muhalefetleri kenetlenip ortak tavır sergiliyorlar.

Bizde ise, anlaşılması mümkün olmayan bir şekilde, muhalefet partileri sürekli olarak terör örgütlerinin yanında ve hatta bunlardan bir kısmı, içinde yer aldılar, alıyorlar.  Terör örgütlerinin her türlü yıkıcı faaliyetlerinden medet umarak ve bunları dillendirerek iktidarları yıpratmak ve düşürmek istediler, istiyorlar.

Vesayet dönemlerinde ise, çok daha beterlerini yaşıyorduk. Asker ve sivil bürokrasinin içinde yuvalanmış bir kısım vatan hainleri, terörle mücadele edecekleri yerde, teröre arka çıkıp destek oluyorlar ve vatan evlatlarının şehadetlerine bilerek ve kasıtla sebep oluyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Davanın düşük çocukları 17 Nisan 2024 | 185 Okunma Örnek siyasetçi Bahçeli 15 Nisan 2024 | 452 Okunma Seçim analizi -3- 13 Nisan 2024 | 250 Okunma Bayram ama nasıl 10 Nisan 2024 | 50 Okunma Seçim analizi -2- 08 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar