Lider kıymeti bilmek!

Köklü reformlarla Türkiye’yi ve Türk insanını değiştiren ve dönüştüren belli başlı dört liderden (diğer üçü: Atatürk, Menderes, Özal) biri Sayın Erdoğan’dır.Gelip...

Köklü reformlarla Türkiye’yi ve Türk insanını değiştiren ve dönüştüren belli başlı dört liderden (diğer üçü: Atatürk, Menderes, Özal) biri Sayın Erdoğan’dır.

Gelip geçen diğer liderlerin hepsi ya lider olamamış ve parti genel başkanı olarak kalmış ya da idare-i maslahatçı olarak günü kurtarmanın derdinde olan şahsiyetlerdir. Bunlardan en cambazı da Süleyman Demirel’di; 40 sene müddetle sağ gösterip sol vurdu ve bütün bir milleti uyuttu!

Kendi müsteşarı Özal’a tahammül edemeyişi ve cephe alması bile ‘Sülü’nün ne idüğünü millete gösterememiş, en son üstlendiği Cumhurbaşkanlığı makamında ise, tüm foyası ortaya çıkmıştı! Zira o makamdayken vesayet odaklarının kuklası olup, başbakanlığı Meclis’te çoğunluğu bulunan liderlerden birine vermeyip, kendisinden başka tek bir oyu bile olmayan Yalım Erez’e vererek demokrasi tarihine geçmişti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul kaybetmemeli 27 Mart 2024 | 371 Okunma CHP ve İmamoğlu nereye 25 Mart 2024 | 439 Okunma Hatırlanamayan İstanbul 23 Mart 2024 | 83 Okunma Milli savunma ve bağımsızlık -1- 20 Mart 2024 | 252 Okunma İmamoğlu’ndan korkulur 18 Mart 2024 | 1.168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar