21. yüzyıl

Bulunan doğalgaz rezervleri de Akdeniz’deki dalgalanmalar da Suriye ve Libya’daki şahlanışlar da Karabağ’daki zafer de aynı gerçeği haykırıyor. 21. asır, Türk asrı olacaktır.

Geçen asrın başlarında yapılan büyük savaşla dünyanın dengesi altüst oldu. Zira meydan yeri, tamamen emperyalist güçlere kaldı.

Onlar da savaşın galipleri olarak, kendi aralarında anlaşıp dünyayı taksim ettiler.

Bu kurt taksiminin özeti, benimki benim, seninki de benim anlayışıdır. Dolayısıyla dünya üzerinde hiçbir devlet kendi haline bırakılmadı; hemen hepsi bir yere (emperyalist devlete) payanda yapıldı.

Cihan imparatorluğumuzun yıkılmasıyla birlikte biz Türkler, bu taksimde kaybeden taraf olduk. Zaten büyük savaşın asıl amacı, Türk’ün gücünü tarih sahnesinden silmekti.

Sonuçta bizi öldü diye bıraktılar. Zira alınan onca yaralardan sonra, onlara göre kurtuluşun ve yeniden dirilişin imkân ve ihtimali yoktu.

Geçen bu yüz sene esnasında beyin zarımızda sülük emzirdiler, biz kıvrandıkça onlar üzerimizde horon teptiler. Bizi insan saymadılar (şimdi yaptıkları gibi) ve şeytan azapta gerek dediler!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim analizi -5- 24 Nisan 2024 | 125 Okunma Seçim analizi -4- 22 Nisan 2024 | 215 Okunma Davanın düşük çocukları 17 Nisan 2024 | 186 Okunma Örnek siyasetçi Bahçeli 15 Nisan 2024 | 457 Okunma Seçim analizi -3- 13 Nisan 2024 | 255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar