Milletçe uyanık olmalıyız

TERÖR örgütleri, Türkiye’yi kaosa sürüklemek, çökertmek için her yolu deniyor ve anlaşılıyor ki denemeye devam edecekler.Özellikle 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra terör örgütlerinin...

TERÖR örgütleri, Türkiye’yi kaosa sürüklemek, çökertmek için her yolu deniyor ve anlaşılıyor ki denemeye devam edecekler.
Özellikle 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra terör örgütlerinin Türkiye’de saldırıları arttı. Her türlü yöntemi kullanıyorlar. Reina’daki vahşi eylem bunun son örneği.

Türkiye, daha öncekilere göre belki de daha karanlık bir süreçten geçiyor. Bu bakımdan, Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun dün söylediği gibi milletçe her zamankinden daha uyanık olmalıyız; şiddeti, saldırıyı teşvik edenlerin oyununa gelmemeliyiz. Terör eylemlerini tartışırken, terörün amaçlarına hizmet etmemeli, alet olmamalıyız. Kamplaşmak, aynı görüşte olmayanları peşin hükümle suçlu ilan etmek, hedef göstermek yerine, teröre karşı ortak tepki vermeli, birlik, beraberlik içinde hareket etmeliyiz.

Terörün, demokratik-laik Türkiye Cumhuriyeti’nin ve milletin düşmanı olduğunu; insanları tahrik etmenin, şiddeti teşvik etmenin, kutuplaştırmayı keskinleştirmenin, ‘dahili ve harici bedhahların’ ekmeğine yağ sürmek olduğunu unutmamalıyız.


KILIÇDAROĞLU’NA SUİKAST İHBARI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yerindelik Denetimi 22 Nisan 2024 | 1.169 Okunma CHP Örnek Olmalı 19 Nisan 2024 | 226 Okunma Yeni Anayasa Hazırlığı 17 Nisan 2024 | 512 Okunma Türkiye'nin Gazze Konusundaki Duruşu 15 Nisan 2024 | 183 Okunma Meral Akşener Neden Başarılı Olamadı? 10 Nisan 2024 | 422 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar