Millet İttifakı'nın direnci

Bu tür hamlelerle Millet İttifakı'nın dağılmamasının, direncinin kırılmamasının nedeni bu alanda iktidarın sicilinin kabarık olmasıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti lideri Meral Akşener'in açıklamaları iktidarın yaptığı hesabın farkında olduklarını gösteriyor


Ekonomide, maliyede, Hazine'de, Merkez Bankası'nda, sosyal politikalarda ve dış politikada sıkışan, yarattığı sorunlar nedeniyle güç kaybeden iktidar çıkış arıyor.

Bu arayış içinde kendi yarattığı sorunların ve başarısızlığın faturasını CHP'ye keserken, diğer yandan da reform üzerine reform hazırlayarak seçmene umut vermeye, tabanını bir arada tutmaya çalışıyor.

Bu amaçla kullanmadığı malzeme, kullanmadığı yöntem kalmadı. Bütün hamlelerini Millet İttifakı'nın direncini kırmak ve muhalefet bloğunu dağıtmak için yapıyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hangi vesile ile konuşuyorsa konuşsun, sözlerinin önemli...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’na Karşı Tüm Devlet Yarışıyor 27 Mart 2024 | 484 Okunma Faydalı Oy 25 Mart 2024 | 228 Okunma Kemal Kılıçdaroğlu O İddiaları Sert Dille Yalanladı! 20 Mart 2024 | 136 Okunma Çanakkale Zaferi'nin Önemi 18 Mart 2024 | 110 Okunma Kent Lokantalarını Küçümsemek 15 Mart 2024 | 151 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar