MHP’nin Rahatsızlığı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamayla iki konudaki rahatsızlığını kamuoyuna yansıttı.Bu konularda biri, siyasi cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamayla iki konudaki rahatsızlığını kamuoyuna yansıttı.

Bu konularda biri, siyasi cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in, olayın aydınlatılması ve suçluların cezalandırılması için liderlere yaptığı ziyaretler.

Diğeri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “yumuşama”, CHP Lideri Özgür Özel’in ise “normalleşme” dediği süreç.

Sinan Ateş’in Ankara’nın göbeğinde öldürülmesinden sonra o zamanki CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ayşe Ateş ve ailesiyle ilgilenmiş, destek olmaya çalışmıştı. Aynı ilgiyi CHP’nin yine Lideri Özgür Özel’de sürdürdü. Ayşe Ateş’le görüştü. Bununla yetinmedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ateş’le görüşmesi ricasında da bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ayşe Ateş ve iki kızıyla görüştü. Ayşe Ateş, Erdoğan’la görüşmesinden sonra diğer liderlerle de görüşmelerini sürdürdü. Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’yi de ziyaret etti.

Bahçeli, Ayşe Ateş’in ziyaretlerinden ve Sinan Ateş cinayetinin gündemde olmasından duyduğu rahatsızlığı açıklamasında şöyle ifade etti:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni Süreç Sonuç Verir mi? 25 Ekim 2024 | 12 Okunma Bahçeli'nin Öcalan'a Çağrısı 23 Ekim 2024 | 579 Okunma Vergi değil haraç 14 Ekim 2024 | 604 Okunma Dış tehdit politikası 07 Ekim 2024 | 250 Okunma Parlamenter Sisteme Dönüş 02 Ekim 2024 | 414 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar