Doktorlara saldırmanın hafifliği

Can güvenliği olmayan doktor ne yapacak? Hastasına nasıl yaklaşacak, tıbbın yaşatamadığı vakalarda onu kim koruyacak? Masasının altına sopa mı saklayacak, levye mi bulunduracak, silah mı taşıyacak?

Can güvenliği olmayan doktor ne yapacak? Hastasına nasıl yaklaşacak, tıbbın yaşatamadığı vakalarda onu kim koruyacak? Masasının altına sopa mı saklayacak, levye mi bulunduracak, silah mı taşıyacak? Dövüş eğitimi mi alacak? Ne yapacak?

Dünyada şu ana kadar 1 milyon insanın ölümüne yol açan bir salgınla mücadele ediyoruz.

Resmi rakamlara göre Türkiye’de bu salgın nedeniyle vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 7 bin 500 civarında.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de salgının ne zaman biteceği bilinmiyor. Aşı çalışmaları devam ediyor. Hastalığı kesin olarak tedavi ettiği, bilim insanları tarafından kabul edilmiş bir ilaç yok.

Avrupa ülkelerinde salgının ikinci dalgasının yaşandığı belirtiliyor, Türkiye’de ise birinci dalganın ikinci zirvesinden söz ediliyor.

Sağlık otoriteleri Türkiye’yi ekim, kasım, aralık aylarında daha kötü koşulların beklediğini söylüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: “Bir Kişi İçin Anayasa Yapılmaz” 25 Nisan 2024 | 2 Okunma Üç Bayram Bir Arada 24 Nisan 2024 | 120 Okunma Yerindelik Denetimi 22 Nisan 2024 | 1.180 Okunma CHP Örnek Olmalı 19 Nisan 2024 | 227 Okunma Yeni Anayasa Hazırlığı 17 Nisan 2024 | 513 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum