Darbe PKK’ya yaradı

KANLI darbe girişimi bastırılmasından hemen sonra PKK terör eylemlerini tırmandırmaya başladı. Bombalı araçlarla arka arkaya şehir merkezlerinde saldırılar yapıyor. FETÖ’nün darbe girişiminin...

KANLI darbe girişimi bastırılmasından hemen sonra PKK terör eylemlerini tırmandırmaya başladı.

Bombalı araçlarla arka arkaya şehir merkezlerinde saldırılar yapıyor.

FETÖ’nün darbe girişiminin nasıl sonuçlanacağını bir-iki gün seyreden PKK, bastırıldığı anlaşılınca hemen sahneye çıktı ve saldırmaya başladı.

FETÖ’cü darbe girişimi PKK’ya yaradı.

Ankara, darbenin yarattığı şok, bastırılması ve sonrasında hızla önlem alınmasıyla meşgulken, PKK güvenlik güçlerinin zayıfladığını hesaplayarak, terör eylemlerine girişti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin darbeyi bastırmak, güvenlik güçleri içindeki darbecileri temizlemek, devleti yeniden hâkim kılmak için yoğun çaba içine girmişken, bunu fırsat bilen PKK harekete geçti.

Darbenin asker, polis, yargı ve sivil bürokrasiye yansıyan etkilerinin yarattığı ortamda en zayıf anı yakaladığını düşünen PKK’nın yeniden güç ve moral kazanmaya çalıştığı çok açık...

Kısa süre önce bir yıla yakın süren şehir savaşlarını kaybeden PKK’nın, darbe fırsatıyla yeniden toparlanmaya çalıştığı görülüyor.

FETÖ’nün tüm gücünü kullanarak ağır hasar yarattığı ortamda PKK’nın askere ve polise vurması, güvenlik güçleri toparlanmadan hasarı büyütme amacı taşıyor.

Terör örgütü terör örgütlüğünü yapıyor...

Her fırsatı değerlendiriyor.

PKK VE FETÖ’NÜN AMACI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç Bayram Bir Arada 24 Nisan 2024 | 9 Okunma Yerindelik Denetimi 22 Nisan 2024 | 1.174 Okunma CHP Örnek Olmalı 19 Nisan 2024 | 226 Okunma Yeni Anayasa Hazırlığı 17 Nisan 2024 | 512 Okunma Türkiye'nin Gazze Konusundaki Duruşu 15 Nisan 2024 | 183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar