Bir bardak suda fırtına

İktidar yine bir bardak suda fırtına kopararak gündemi değiştirme çabasına girdi. Her zaman yaptığı gibi dini değerleri istismar ederek.Neymiş?CHP Lideri ve 13'üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal...

İktidar yine bir bardak suda fırtına kopararak gündemi değiştirme çabasına girdi. Her zaman yaptığı gibi dini değerleri istismar ederek.

Neymiş?

CHP Lideri ve 13'üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu fotoğraf çektirirken seccadeye basmış? Kılıçdaroğlu, kalabalık ve fotoğraf çektirme yoğunluğu içinde seccadeyi görmediğini, çok üzgün olduğunu vurgulayarak özür diledi.

Ancak fayda etmedi.

Ellerine istismar edecek bir malzeme geçirdiğini düşünen iktidar yanlıları sosyal medyada kıyameti kopardılar. Kılıçdaroğlu’nun ne dinsizliği kaldı, ne imansızlığı, ne kutsallara saygısızlığı.
Kılıçdaroğlu yine büyük bir sabır ve nezaketle kendisinin ve ailesinin hiçbir zaman kutsallara saygısızlık etmediklerini de belirtti. Bu da iktidar yanlılarını tatmin etmedi. Çünkü niyetleri mal bulmuş mağribi gibi bu konuyu gündemde tutmak ve Kılıçdaroğlu’na yüklenmek.

Bu sahte gündemler neden yaratılıyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İYİ Parti'de Değişim Olur mu? 29 Nisan 2024 | 736 Okunma Kılıçdaroğlu: “Bir Kişi İçin Anayasa Yapılmaz” 25 Nisan 2024 | 1.111 Okunma Üç Bayram Bir Arada 24 Nisan 2024 | 122 Okunma Yerindelik Denetimi 22 Nisan 2024 | 1.182 Okunma CHP Örnek Olmalı 19 Nisan 2024 | 228 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar