Yeni habercilik anlayışımız

Geçen altı ay içinde değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte Hürriyet’i daha da büyük, daha da etkili kılmak için tüm gücümüzle çaba gösterdik. Bu çabalarımız...

Geçen altı ay içinde değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte Hürriyet’i daha da büyük, daha da etkili kılmak için tüm gücümüzle çaba gösterdik. Bu çabalarımız sürecek.

Başta yeni habercilik anlayışımız olmak üzere Hürriyet Dünyası’ndaki gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hürriyet Dünyası, 7 gün 24 saat, çok dilde, kesintisiz yayın yapan Türkiye’nin tartışmasız lider medya kuruluşu. Aynı zamanda ulaştığı okur, izleyici ve takipçi sayısıyla da dünyanın önde gelen medya kuruluşları arasında üst sıralarda yer alıyor.

Hürriyet gazetesi, yaz ayları da dahil olmak üzere günlük 300 binin üzerinde ortalama satışıyla Türk basınındaki liderliğini sürdürüyor. Günlük erişim katsayısı dikkate alındığında Hürriyet gazetesi, her gün 1 milyon civarında okuyucuya ulaşıyor.

Hurriyet.com.tr aracılığıyla Hürriyet Dünyası’ndaki bir haber her gün milyonlarca insana erişiyor. Hürriyet Dünyası’nın dijital yayınlarıyla ilgili şu rakamlar Hürriyet’in dünya ölçeğindeki yerini anlamak için yeterli:

Bağımsız ölçüm şirketi Gemius’un verilerine göre Hurriyet.com.tr ayda ortalama 26.1 milyon insana ulaşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yerindelik Denetimi 22 Nisan 2024 | 1.174 Okunma CHP Örnek Olmalı 19 Nisan 2024 | 226 Okunma Yeni Anayasa Hazırlığı 17 Nisan 2024 | 512 Okunma Türkiye'nin Gazze Konusundaki Duruşu 15 Nisan 2024 | 183 Okunma Meral Akşener Neden Başarılı Olamadı? 10 Nisan 2024 | 422 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar