Tunus’ta yaşanmakta olanları yazdım ama olanlar bizleri de yakından ilgilendiriyor

Yazdığım her yazıyı o gün kaç kişinin okuduğunu biliyorum. Dahası, günün herhangi bir saatinde o anda kaç kişi yazımı okuyor, istersem onu da görebiliyorum. İnternet üzerinden yayın böyle...

Yazdığım her yazıyı o gün kaç kişinin okuduğunu biliyorum. Dahası, günün herhangi bir saatinde o anda kaç kişi yazımı okuyor, istersem onu da görebiliyorum. İnternet üzerinden yayın böyle imkanlar sağlıyor.

Güncel siyasetle ilgili yazılar bir başka ülkede yaşananlara dair yazılardan çok daha fazla ilgi görüyor.

Eğer canınız okunmak istemiyorsa, o günkü yazınızı Suriye, İsrail, Irak, Afganistan, Libya veya Tunus ile ilgili yazmanız yeterli.

Okur yazının başlığını görünce başını çeviriyor, yazının okunma sayısı bazen yarı yarıya düşüyor.

Anlamakta en zorlandığım güncel gerçek budur. Yukarıda birbiri ardına isimlerini sıraladığım ülkelerden söz etmek, ülkemiz ve ülkemiz insanı için, seçim tarihinin erkene alınıp alınmayacağından çok daha önemlidir aslında. Bugünlerde içinde debelendiğimiz, muhtemelen yarın karşı karşıya kalacağımız sorunlar, başka ülkelerde meydana gelen ve Türkiye’yi yakından ilgilendiren konuların sonucu olabilir.

Öyledir de…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 2.803 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.831 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.622 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.755 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.620 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar