Trump ölümü göze alır koltuğu bırakmaz.. Âmâ kadın kâhin onun son başkan olacağını söylüyor…

‘Baba Vanga’ adını duymuş muydunuz? Kehanetleriyle tanınanbiriydi ve 1996’da ölmeden önce yaptığı son öngörüsü Donald Trump‘ın ABD’nin son başkanı olacağına dairdi.

‘Baba Vanga’ adını duymuş muydunuz? Kehanetleriyle tanınanbiriydi ve 1996’da ölmeden önce yaptığı son öngörüsü Donald Trump‘ın ABD’nin son başkanı olacağına dairdi.

Fakat kehanetine daha sonra geleceğim.

CNN muhabiri, biraz önce, Donald Trump’ın uzun süre önde gittiği kritik eyaletlerde rakibi Joe Biden’in öne geçtiğini öğrenen Beyaz Saray halkının, başkanın göreve getirdiği kadronun, telaşa düştüğünü aktardıktan sonra şunu da ekledi: Pek çoğu “Bundan sonra nerede iş buluruz” derdindeler…

Bence onları daha büyük dertler bekliyor.

Trump’ı bekleyen zorluklar

Amerika’da gelmiş geçmiş 45 başkandan hiçbiri görev sonrasında yargı önüne çıkartılmadı. Richard Nixon ikinci döneminin başlarında ayağına dolanan Watergate skandalı yüzünden istifa etmek zorunda kalmıştı, ama yerine gelen Gerard Ford başkanlık yetkisini kullanarak onu affederek dokunulmazlık zırhına kavuşturmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“İktidardakiler değişmez” diyen çok.. Ben ise demokratik geleneğin iktidarları değişime zorladığını biliyorum… 16 Nisan 2024 | 81 Okunma İsrail’in elindeki en güçlü silah cezalandırılmazlık.. Her ne yaparsa haklı bulunuyor.. “Refah mı, Tahran mı?” 15 Nisan 2024 | 1.234 Okunma En kaçınılan çatışma başladı mı yoksa? İHA’lar, füzeler, ‘Demir kubbe’.. ‘Mesih-Mehdi’ inançları.. Uyuyan hücreler… 14 Nisan 2024 | 1.530 Okunma İki sorum var: Bahçeli neden Akşener’in İYİ Parti’nin başında kalmasını istiyor?.. İsrail ile ABD İran’ı neden tehdit ediyor?.. 13 Nisan 2024 | 3.379 Okunma İstanbul’dan Bursa’ya günübirlik seyahatimiz 12 Nisan 2024 | 609 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar