Taha Kıvanç Kulis’i: AK Parti trol faaliyetlerini cezalandırmak için yasa çıkarıyor; konu emin elde…

Bugünkü yazımı da Ankara’dan yazan Taha Kıvanç’ın notlarına bıraktım.İktidar cephesi trollerden yoruldu ve kendi eliyle kurduğu yapıyı daha fazla taşımamak için uygun bir yol...

Bugünkü yazımı da Ankara’dan yazan Taha Kıvanç’ın notlarına bıraktım.

İktidar cephesi trollerden yoruldu ve kendi eliyle kurduğu yapıyı daha fazla taşımamak için uygun bir yol arayışında mı?

Ankara’da böyle düşünenler var.

Biri, “Troller AK Parti’ye bakışı olumsuz etkilemeye başladı, bu da seçimde sandığa yansıyacaktır endişesi parti saflarında yaygınlaştı” dedi.

Trol, woke, cancel culture

‘Trol’ sözcüğü dilimize bir başka dilden girdi, ama zaten dünyanın bütün dillerinde aynı kelime kullanılıyor. İlk kullanıldığı dilde ‘hoşlanmadığı birini ya da bir düşünceyi karalamak için sosyal medya hesabını kullanan kişi’ anlamına geliyor ‘trol’. Bireysel bir uğraş. En çok da sanatçıları hedef alıyor o ülkede trol denen yaratık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 590 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.610 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.527 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.076 Okunma İsrail ile ticaret MÜSİAD üyelerinin işiymiş.. MÜSİAD, CB Erdoğan’ın Gazze’de yaşananları ‘soykırım’ ilan ettiğini bilmez mi? 24 Mart 2024 | 1.242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar