Sözler anlaşılmak için söylenir; neden öyleyse önemli şahısların sözlerini anlayamıyorum?

Şu sıralarda Türkiye’de akıl almaz şeyler oluyor.O şeyleri hiç değilse benim aklım almıyor.MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Türkiye’de terör tehdidinden söz ederken ‘kebapçılar’dan...

Şu sıralarda Türkiye’de akıl almaz şeyler oluyor.

O şeyleri hiç değilse benim aklım almıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Türkiye’de terör tehdidinden söz ederken ‘kebapçılar’dan terörist olarak söz etmesi sözgelimi; o sözle ne demek istendiğini ben anlayamadım. Anlamış olabileceklere sordum soruşturdum, anlayan tek bir kişi de bulamadım.

Meral Akşener partisinin grup toplantısına bir kebapçıyı da davet etmiş; adam kürsüden neden kendisinin ve meslektaşlarının ‘terörist’ olamayacağını anlattı.

Anladım ki, kebapçı da o sözle ne kast edildiğini anlayamamış…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da son zamanlarda benim kavrayış gücümün üzerinde sözler sarf ediyor. Çoğunlukla ne dediğini anlamadığım gibi, “Herhalde kodlu konuştu” düşüncesiyle yapısökümü yöntemini kullanarak söyleneni çözmeye kalkıştığımda da başarısız oluyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 2.894 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.834 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.622 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.755 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.620 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar