“Söylenene kulak verin” diyorum, yoksa “Söyletmen, vurun” mu deseydim?

Nedense bizde demokrasinin bu yönü görmezden geliniyor.

Birbirini suçlayan suçlayana…

Altı yıla yakın bir süre rehin tutuldukları Gara mevkiindeki bir mağarada 13 canın teröristler tarafından katli, onlar henüz toprağa verilmeden karşılıklı suçlamalara yol açtı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti genel başkanı da olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı “13 şehidin sorumlusu” ilan etti.

AK Parti ile iktidar ortağı olan MHP ise, PKK ile ilişkili olduğu ithamıyla kapatılmasını istedikleri HDP’yi ve HDP’ye kendileri gibi yaklaşmadıkları için Millet İttifakı içerisinde yer alan partileri suçlamakta.

Bu arada, henüz tazeyken Washington’dan yapılan açıklamada “PKK tarafından yapıldıysa” şartına bağlı olarak...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 326 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.599 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.527 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.056 Okunma İsrail ile ticaret MÜSİAD üyelerinin işiymiş.. MÜSİAD, CB Erdoğan’ın Gazze’de yaşananları ‘soykırım’ ilan ettiğini bilmez mi? 24 Mart 2024 | 1.240 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar