‘Şehitler Tepesi’ ve günümüz tablosu.. Sonra da yapılmaması ve yapılması gerekenler üzerine bir deneme…

Bir haftayı geride bırakacağımız bugünün tablosu genel hatlarıyla şöyle:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün yaptığı açıklamaya göre, İdlib’te Rusya destekli rejim ordusunun saldırısında hayatını kaybeden askerlerimizin sayısı 36. Bu rakama Şubat ayı içerisinde kaybettiğimiz başka asker sayılarını da eklediğimizde, bir aylık şehit sayımız 56’ya ulaşmış durumda.

‘Şehitler Tepesi’ boş kalmadığı gibi, oraya isimleri kazınacakların sayısı her geçen gün artıyor da…

Avrupa adına Almanya ile imzalanan mültecilerle ilgili anlaşmadan vazgeçilmesi anlamına gelen sınırların açılmasıyla birlikte hareketlenip Edirne üzerinden ülkemizden ayrılan mülteci sayısını İçişleri bakanı Süleyman Soylu 47 bin 113 olarak açıkladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak…  29 Mart 2024 | 1.197 Okunma ‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 692 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.614 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.529 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.096 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar