Seçime ‘Hoca’ fetvası.. Emeklilere haber: 4 gece 5 günlük bayram tatili.. 11 bin TL’lik veya 350 bin TL’lik otellerde…

İsminin yanında ‘Hoca’ sıfatı bulunan biri, iki partiye oy kullanmanın caiz olmadığına dair fetva vermiş…Gönlündeki partiyi de açıklamış mı, onu öğrenemedim. Ancak kendisinin...

İsminin yanında ‘Hoca’ sıfatı bulunan biri, iki partiye oy kullanmanın caiz olmadığına dair fetva vermiş…

Gönlündeki partiyi de açıklamış mı, onu öğrenemedim. Ancak kendisinin ağzına bakanlar gönlünün kimde ve hangi partide olduğunu biliyorlardır.

Acaba ‘Hoca’ sıfatlı kişinin ağzına ne kadar insan bakıyor ve o dedi diye vereceği oyu değiştirmeye karar veriyordur dersiniz?

Kendisine sorulsa herhalde çok yüksek bir rakamı telaffuz edecektir, ama mensubu olduğu bilinen dini cemaat içinde bile artık sözünün dinlenmediği anlaşılıyor.

Söylendiğine göre afaroz edilmiş…

Bu haberi duyunca şaşırdım. ‘Afaroz’, bilindiği üzere, bir başka dine ait kavram. Kilise asırlar boyu görüşlerini beğenmediği, kendisinin dini otoritesini kabule yanaşmayan kişileri bu yolla cezalandırmaktaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 20 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 67 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.352 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 752 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.283 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar