Seçime doğru: Şapkadan tavşan niyetine uçak, gemi, tren çıkıyor.. İktidarın bu hesabı doğru olabilir mi?

Hayatımda hiç gece vakti mezarlıktan geçmem gerekmedi, o sebeple öyle bir zorunlulukta kalanların ıslık çalma ihtiyacı duyduklarına dair yakıştırmayı bizzat deneme şansım olmadı. Ancak şahsen...

Hayatımda hiç gece vakti mezarlıktan geçmem gerekmedi, o sebeple öyle bir zorunlulukta kalanların ıslık çalma ihtiyacı duyduklarına dair yakıştırmayı bizzat deneme şansım olmadı. Ancak şahsen denemiş olmasam da yakıştırma bana makul geliyor.

Korku insana neler yaptırmaz ki…

Ülkemiz bir seçime gidiyor. Her seçim öncesinde olduğu gibi bunda da partiler arası yarış var ve seçim günü yaklaştıkça yarışan tarafların üstünlük iddiaları gündemde.

İki ittifakın sözcüleri kendilerinin sandıktan birinci çıkacağı iddiasında.

Yarış bu, ip göğüslenene kadar kimin kazanacağı belli olmaz, ancak -iddialarına anketleri katmasalar- yine de yarışa katılanların son ana kadar iddialarını sürdürmesini doğal karşılardım.

Anketler iki tarafın da iddialarını doğrulamıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 16 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.801 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.619 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.754 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar