Saldırdılar da ne oldu, işte bugün hiçbir şey olmamış gibi karşınızdayız.. Kervan her şeye rağmen yürüyor…

Herhalde farkındasınızdır, ama bir de ben büyük bir keyifle buradan da duyurayım: Her gün yazılarımı okumak üzere uğradığınız fehmikoru.com sitesini bütünüyle geri aldık.

Önce arşivsiz yayın yapmak zorunda bırakıldık, üç yılı aşkın bir süre boyunca burada yazdıklarıma ulaşma konusunda ben bile mahrumiyet çektim, dünden itibaren ise yeniden -arşivimiz de dahil- bütün sitemizle karşınızdayız.

Şimdi sıra, aynı server üzerinden yayına soktuğumuz, bu yüzden bu siteyle birlikte onun da varlığına kast edilmiş olan OcakMedya sitemizin arşivini geri almakta. Bunun için de fazla beklemeyeceğinizi bildirmek istiyorum.

Bilen şunu da biliyor: Sitemize ağır bir siber saldırı oldu. Kısa süreliğine de olsa yayınlarımızı durdurdular, bizleri yayın yapamaz hale getirdiler. Uzun süreyle de geçmişe dönük hafızamızı yok etmeyi başardılar. 

Geldiği gibi geçti ama.

Bu tür saldırıların hedefi, yayınların durdurulması yoluyla, varlığında görev almış insanları yılgınlığa sevk etmek, yollarından çevirmektir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 2.639 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.739 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.590 Okunma AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar.. Ben “Olmaz öyle şey” diyorum… 20 Nisan 2024 | 2.869 Okunma Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 3.279 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar