Putin’e “Bugünün dünyasında savaşa yer yok” denilmiş, peki Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demiş?

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (19.09.2022)''Putin’e “Bugünün dünyasında savaşa yer yok” denilmiş, peki Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demiş?'' başlıklı yazısı.

Kendim görmedim ama Yıldıray Oğur bugün Karar’da yazmış, ondan okudum: Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler (BM) yıllık toplantısı için bulunduğu New York’ta ilk gününü Amerikan halkıyla bire bir sohbet amacıyla kullanmış. 

Central Park’ta oturup yanına gelenlerle görüşmüş, birlikte fotoğraf çektirmiş.

Şangay İşbirliği Örgütü toplantısı vesilesiyle gittiği Özbekistan’da, daha şimdiden unutulmayacaklar arasına giren o ünlü fotoğrafta, toplantıya katılanlarla sohbeti sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dünyanın öndegelen liderlerinin ne kadar dikkatle dinledikleri görülüyordu.

New York halkı da tanımış Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ı, dikkatle dinlemişler de. Elinde sigara gördüğü bir Amerikalı’ya “Bırak onu” tavsiyesinde de bulunmuş.

Özbekistan’daki sohbet sırasında, Ukrayna toprağı olan Kırım’ı işgal ederek ülkesine katmış ve ardından aynı ülkenin bir başka bölümünü daha koparmak amacıyla savaş başlatmış Rusya’nın devlet başkanı Vladimir Putin’e, yaptığının yanlış olduğunu acaba söylemiş midir Cumhurbaşkanı Erdoğan?

Gerçekten merak ediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak…  29 Mart 2024 | 1.197 Okunma ‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 692 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.614 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.529 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.096 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar