Medya: Dönüş olur da bu kadar keskin mi olur? Velinimetlerini korumuyor, zem ediyorlar…

Berat Albayrak gitti, ama onunla birlikte ‘yeni medya düzeni’ oluşturmayı başarmış olan ağabeyi Serhat Albayrak da mı görevlerini bıraktı? Yoksa onu da mı ‘medeni ölü’ yaptılar? Kamuoyunun ‘Pelikan’ adıyla bildiği oluşumun başına da bir şeyler gelmiş olabilir mi?

“Ağzından bal damlıyor” denir ya, şu sıralarda gazetelerin manşetleri aynı durumda. Gazeteleri çıkaran, manşetleri atanların gelişmelerden çok mutlu oldukları eserlerinden anlaşılıyor.

Karşılaştığımda herkesi yüzü asık görüyorum, o sebeple hiç değilse hafta sonunda moraliniz düzelsin bir gününüz neşeli geçsin diye, bir gazetenin internet sitesine yansıyan üç başlığı sizlerle paylaşayım istedim.

İlk başlık şu: “Ekonomide diriliş başladı; Türkiye gerçek potansiyeline kavuşuyor.”

Hemen yanında şu başlık yer alıyor: “Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomi, hukuk ve demokraside seferberlik başlatıyoruz.”

Onları şu başlık tamamlıyor: “Cumhurbaşkanı Erdoğan talepleri dinleyecek.”

Gazetenin bu kadar sevindirik olmasını doğal karşılamamız gerekiyor. Çünkü ilk başlığın altında TÜSİAD, MÜSİAD, DEİK, TİM, İTO, İSO, YASED gibi çeşitli ekonomik kuruluşlar adına yapılan övücü ve cesaretlendirici açıklamalar yer alıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 2.953 Okunma Hepimizi meraktan kurtarmasını Bahçeli’den bekliyorum: Erdoğan’ın oy hesabıyla onun hesabı arasında büyük fark var.. 18 Nisan 2024 | 3.530 Okunma ‘Nankör millet’ diyen olmadı derken.. Muhalefete oy veren iller halklarının cezalandırılmasını isteyenler çıktı… 17 Nisan 2024 | 1.971 Okunma “İktidardakiler değişmez” diyen çok.. Ben ise demokratik geleneğin iktidarları değişime zorladığını biliyorum… 16 Nisan 2024 | 1.480 Okunma İsrail’in elindeki en güçlü silah cezalandırılmazlık.. Her ne yaparsa haklı bulunuyor.. “Refah mı, Tahran mı?” 15 Nisan 2024 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum