Kimsenin ‘yenilmezlik zırhı’ yok.. Bu gerçeği gösterecek gelişmeler yaşanıyor…

Merak etmeyin, yazıya futbolla başladım fakat bu maçların kimini ekrandan izlerken benim zihnim yine siyasetin labirentlerinde dolaşıyordu. Futbolda olduğu gibi siyasette de ‘yenilmez armada’ diye bir şey yoktur.

Galatasaray dün Kasımpaşa’ya 1-0 yenildi. Beşiktaş da Gençlerbirliği’nden yenilgiyi aynı skorla tattı. Taraftar gözüyle bu yıl şampiyon olması beklenen ülkenin en çok taraftara sahip en büyük takımları bunlar; taraftarları sonuçlara üzülüyordur doğal olarak…

Üzülmesinler. Geçen yılın şampiyonu Başakşehir, lig başlayalı beri, dört haftadır, galibiyet yüzü görmedi ve Göztepe’den çaldığı tek puanla ligin en alt sırasında yer alıyor.

Başakşehir taraftarına da teselli yerine geçecek bir gelişme bu hafta sonu İngiltere’de yaşandı.Önceki yılın şampiyonu, geçen yıl ligi ikinci olarak bitirmiş Manchester City takımı bir hafta önce kalesinde 5 gol görmüştü; bu hafta sonu ise geçen yılı açık ara birinci olarak tamamlamış Liverpool takımı, geçen yıl ligden düşmesine ramak kalmış bir takımdan tam 7 gol yedi. 

Manchester’in çok başarılı ikinci takımı United’ın payına da dün tam 6 gol düştü.

Her biri, bizim ligin bütün takımlarının futbolcularının toplam değerine yakın para harcamış takımlar bunlar.

Yeniliyorlar, hem de tarihlerinde görülmemiş şekilde hezimete uğrayarak…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 3.956 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.187 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.869 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.624 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.756 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar