Kılıçdaroğlu’na ‘vasiyet’ açıklaması yaptıran olayın bana düşündürdükleri…

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (18.01.2022)'' Kılıçdaroğlu’na ‘vasiyet’ açıklaması yaptıran olayın bana düşündürdükleri…'' başlıklı yazısı.

Birkaç gün oluyor, CHP sözcüsü Özgür Özel olağanüstü önemli olduğunu söylediği bir ‘ifşaat’ öncesinde öldürülme tehlikesinden söz eden bir uyarıda bulundu. Açıklama yapamadan öldürülürse diye, öyle bir ihtimal gerçekleşirse açıklamaları için, ifşa edeceği konuyla ilgili ayrıntıları üç ayrı arkadaşına göndermiş…

Neyse ki, öyle bir gelişme yaşanmadı. Özel söyleyeceklerini kendisi açıkladı. Hayatına kast eden olmadı.

Dün de, bu defa CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis grubunda öldürülme ihtimalinden söz etti ve vasiyetini açıkladı.

Bakın neler söyledi Kılıçdaroğlu:

“Önce benimle konuşmak istediler, anlaşmak istediler; kapıyı yüzlerine kapattım! Her türlü operasyona başvurdular. Ve artık son aşamaya geldik; silah ve suikast tehditleri. Son uyarılarını yapıyorlar akıllarınca. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar! Siz mi beni korkutacaksınız? Sizin önünüze diz çöküp yaşamaktansa, ayakta ölmeyi tercih ederim! Hodri meydan, gelin görüşelim. / Ha Allah nasip eder de yaşarsak, hayatınız boyunca görüp göreceğiniz en büyük kabus olmaya devam edeceğim. Trolleriniz beni yolumdan çeviremez, durduramazsınız.”  

Eskiler böyle durumlarda “Ağızlarından yer alsın” derlerdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 3.745 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.187 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.857 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.624 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.756 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar