Kılıçdaroğlu’na ben de soruyorum: Dört yıl sonra bugünkü ittifaklar aynen kalabilecek mi?

Şu sırada ülkemizin en önemli sorunu ne? Bu soruma onlarca konu başlığıyla cevap verilebilir.

Nitekim kamuoyu araştırma kurumlarının sorduğu aynı soruya vatandaşlar ‘ekonomik sıkıntılar’ ile başlayan ve ‘işsizlik’ ile devam eden 20’ye yakın cevaplar veriyorlar.

Ancak bazıları için o 20 başlık arasında yeri olmayan bir konu daha önemli. Konuyu gündeme taşıyan bir köşe yazarı, “Cevabını CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bekliyorum” diyerek konuyu gündeme getirdi ve aynı gün aldığı cevabı da köşesine taşıdı. İlk yazısından dışarıya taşan endişesinin aldığı cevapla giderilmiş olduğunu cevaba yer verdiği satırlarına da yansıtmıştı yazar.

‘En önemli konu’ bir günde önemini kaybediverdi.

Girişi fazla uzatmayayım. ‘En önemli konu’ halinde sunulan, bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin kimi aday göstereceğiydi. Köşe yazarı “Abdullah Gül’ü aday gösterecek” diyenler olduğundan söz ediyor ve bunu Ali Babacan çevresinden birilerinin iddia ettiğini özellikle belirtiyordu.

Kılıçdaroğlu “Yok öyle bir şey” demiş ve eklemiş: “Seçim 2023’te yapılmayacak mı?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 68 Okunma Hepimizi meraktan kurtarmasını Bahçeli’den bekliyorum: Erdoğan’ın oy hesabıyla onun hesabı arasında büyük fark var.. 18 Nisan 2024 | 3.383 Okunma ‘Nankör millet’ diyen olmadı derken.. Muhalefete oy veren iller halklarının cezalandırılmasını isteyenler çıktı… 17 Nisan 2024 | 1.968 Okunma “İktidardakiler değişmez” diyen çok.. Ben ise demokratik geleneğin iktidarları değişime zorladığını biliyorum… 16 Nisan 2024 | 1.478 Okunma İsrail’in elindeki en güçlü silah cezalandırılmazlık.. Her ne yaparsa haklı bulunuyor.. “Refah mı, Tahran mı?” 15 Nisan 2024 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar