Katilini “Merhaba kardeş” diye karşılayan Müslüman.. Ve her Müslümana ‘Olağan şüpheli’ muamelesi yapanlar…

Yeni Zelanda’da iki camiyi kana bulayan terörist hiç kuşkusuz bilinçli biri. Arkasında kendi kaleme aldığı 73 sayfalık bir manifesto var. Silah ve teçhizatının üzerine yazdıkları sahip olduğu sapkın...

Yeni Zelanda’da iki camiyi kana bulayan terörist hiç kuşkusuz bilinçli biri. Arkasında kendi kaleme aldığı 73 sayfalık bir manifesto var. Silah ve teçhizatının üzerine yazdıkları sahip olduğu sapkın ideolojinin reklam unsurları. Katliamını yalnız videoya kaydetmekle kalmayıp her ânını canlı yayınlaması kendisini bir ideolojinin propaganda unsuru olarak gördüğünün işareti.

Seferine çıkarken yalnız olmadığını biliyor.

Yalnız da değil. Dünyanın çeşitli yerlerinde güçlü ideoloji arkadaşları var.

Olan tesadüf değil

ABD’de, birkaç yıl önce, koltuk komşusunun kaş göz işareti üzerine, bir yolcu American Airlines uçağından palas pandıras indirildi. Muhbir, gençten biri olan yolcunun kendisinin bilmediği bir dilde sözcükler yazmasından hareketle böyle davranmıştı.

Sonradan, şikayet edilenin önemli bir Amerikan üniversitesinde ekonomi profesörü (Guido Menzio), ‘bilinmeyen dil’ denilenin de makalesini yazarken kullandığı matematik işaretleri olduğu anlaşıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.399 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.739 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.595 Okunma AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar.. Ben “Olmaz öyle şey” diyorum… 20 Nisan 2024 | 2.871 Okunma Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 3.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum