Joe Biden suikasta uğrayacak, Kamala Harris ABD başkanlığını üstlenecek.. Burçlar böyle söylüyormuş…

Şunun şurasında 20 Ocak’a kaç gün kaldı; eğer Biden-Harris öngörüsü tutarsa, aklımdaki bir dizi soruya cevaplarını almak için kapısına dayanacağım uzman kişinin ismini bir yere not ettim.

Her yeni yıla girerken önümüzdeki yıl içerisinde meydana gelebilecek gelişmelerle ilgili beklentileri dile getirmek de adettendir. Yıla girerken ve yılın ilk günlerinde bu tür yazılara gazeteler yer verir, TV ekranlarında görüşler açıklanır.

Çoğu doğru çıkmaz bu beklentilerin…

Nereden mi biliyorum?

Bir ara bu tür beklenti yazılarını arşivime atıp aynı yılın sonunda boşa çıkan kehanetleri tek tek açıkladığım olmuştur da oradan biliyorum.

Zaten görüş sahipleri de, böyle bir ihtimali akılda tutup beklentilerinin bilimsel bir temele dayanmadığını bir punduna getirip kendileri de belirtirlerdi.

Ne demek istediğimi daha iyi anlayasınız diye geride bıraktığımız 2020 yılıyla ilgili o yıla girerken yapılmış bir genel öngörüyü görüşlerinize sunayım...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 712 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 848 Okunma İsrail ile ticaret MÜSİAD üyelerinin işiymiş.. MÜSİAD, CB Erdoğan’ın Gazze’de yaşananları ‘soykırım’ ilan ettiğini bilmez mi? 24 Mart 2024 | 1.236 Okunma Miting meydanlarında “Merak etmeyin her şey düzelecek, ekonomiyi yine biz yoluna koyarız” deniliyor ya… 23 Mart 2024 | 2.550 Okunma İngiltere bilmeden ‘derin devleti’ konuşuyor.. Oysa onların da katkısıyla bizdeki ‘derin devleti’ biz biliyoruz… 22 Mart 2024 | 2.848 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar