İstanbul’a ‘zoraki başkan’ senaryosu.. WP’ye göre, Trump Türkiye’den öğrendiğini ABD’ye taşıyor…

Politikayla öyle çok yakından ilgilendiğini hiç hatırlamadığım bir yakınım, son haftalarda neredeyse saati saatine arayıp benden güncel bilgi almaya çalışıyor.“Yüksek Seçim...

Politikayla öyle çok yakından ilgilendiğini hiç hatırlamadığım bir yakınım, son haftalarda neredeyse saati saatine arayıp benden güncel bilgi almaya çalışıyor.

“Yüksek Seçim Kurulu’ndan (YSK) yeni bir haber var mı?” diye soruyor sözgelimi; “Henüz beş günlük süre dolmadı” cevabını vermeme rağmen bir saat sonra aynı soruyu bir kez daha yineliyor.

Eminim sizin çevrenizdeki insanlar da farklı durumda değiller.

Acaba YSK üyelerinin aile fertleri, dostları, arkadaşları ne yapıyor?

Onlar birinci elden meraklarını giderebilecek durumdalar; herhalde onların ailelerinde de aynı muhabbet yemek masasında sürüyordur.

Ya YSK’nın vereceği karardan birebir etkilenecek politikacılar merak konusunda ne durumdalar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.443 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.741 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.595 Okunma AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar.. Ben “Olmaz öyle şey” diyorum… 20 Nisan 2024 | 2.873 Okunma Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 3.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar