İsrail ile ticaret MÜSİAD üyelerinin işiymiş.. MÜSİAD, CB Erdoğan’ın Gazze’de yaşananları ‘soykırım’ ilan ettiğini bilmez mi?

Karar gazetesi, bir gün önce, İsrail ile ticari ilişkilerini artırarak devam ettiren bir grup işadamının fotoğraflarını ‘Kirli ticarete son verin’ başlığıyla manşetinden yayımlamıştı....

Karar gazetesi, bir gün önce, İsrail ile ticari ilişkilerini artırarak devam ettiren bir grup işadamının fotoğraflarını ‘Kirli ticarete son verin’ başlığıyla manşetinden yayımlamıştı. Ertesi gün de, o insanların üye olduğu iş dünyası derneğinin ismini yine manşetinden duyurdu Karar.

Bir gün önce fotoğraflarını tek tek incelediğim için ertesi günkü manşeti ilk anda anlamakta zorlandım.

‘Hepsi de MÜSİAD üyesi’ diyormuş manşet, ben ‘Hepsi de TÜSİAD üyesi’ olarak algıladım.

Aralarında ‘5’li çete’ diye adlandırılanların da bulunduğu o fotoğrafta yer alanlar -hiç değilse büyük bölümü- benim TÜSİAD’ın katıldığım yıllık etkinliklerinden aşina olduğum isimlerdi çünkü.

Şaşkınlığımı aktardığım bir dost, “Eskiden öyle de olsa, şimdi hepsi aynı zamanda MÜSİAD üyesi” bilgisini paylaştı.

Bu defa da başka sebeple aklım karıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.223 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.191 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.871 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.624 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.756 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar