Hedefe varmak için ısrarcı olmak yetmez, engelleri ortadan kaldırmak ve başka özelliklere sahip olmak da gerekiyor

Dünkü negatif propaganda ile ilgili yazımı okuyan bir dost, “Politikacılar bütün olumsuz şartlara rağmen neden bu alanda koşuşturmaktan vazgeçmiyorlar, onu da yazsana” dedi.Sorunun cevabını aynı akşam...

Dünkü negatif propaganda ile ilgili yazımı okuyan bir dost, “Politikacılar bütün olumsuz şartlara rağmen neden bu alanda koşuşturmaktan vazgeçmiyorlar, onu da yazsana” dedi.

Sorunun cevabını aynı akşam izlediğim bir filmde buldum.

Filmin konusunu teşkil eden uzun mesafe yüzücüsü, 110 millik maraton yüzmesinin ardından, kendisini karşılayanlara, “Sizlere üç şey söyleyeceğim” dedi.

Yorgun argın, ağzından zorla laf çıkan kadın yüzücünün ne diyeceğine dikkat kesilen karşılayıcılar, ondan şu üç ilkeyi duydular:

“1. Asla ama asla vazgeçmeyin.

“2. Kafaya koyduğunuz hedefe erişmek için, yaşınız ne olursa olsun, onu gerçekleştirmekten geri durmayın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.321 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 752 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.283 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.225 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar