Haberiniz olsun: Ülkemiz medyasının acınacak hale düştüğünün resmi çekildi

Yıllarca haber peşinde koştuktan ve haber sorumlusu olarak dönemin önemli sayılan bir gazetesinde görev yaptıktan sonra yine aynı gazetede ‘okur temsilcisi’ konumuna getirilmiş bir meslektaş, Faruk Bildirici, kısa...

Yıllarca haber peşinde koştuktan ve haber sorumlusu olarak dönemin önemli sayılan bir gazetesinde görev yaptıktan sonra yine aynı gazetede ‘okur temsilcisi’ konumuna getirilmiş bir meslektaş, Faruk Bildirici, kısa sürmüş RTÜK üyeliği ardından bütün bu yıllar boyunca elde ettiği birikimini herkesi bilgilendirmede kullanıyor. 

Gönüllü ‘medya okur/izleyici temsilcisi’ konumuna getirdi kendisini, gerekli gördüğünde serinkanlı değerlendirmeler yapıyor. 

Kamuoyuyla paylaştığı son değerlendirmesi televizyonların tartışma programlarıyla ilgili. 

Bir ay boyunca haber kanallarının tartışma programlarını hassasiyetle izlemiş ve bulgularını teker teker kağıda döktükten sonra kanaatlerini raporlaştırmış. 

Raporunun özeti şu: İktidara yakın ya da iktidar kontrolündeki kanallarda ‘ekrana çıkamayacaklar listesi’ var.” 

Programlar o listede yer almayan az sayıdaki isimle yapılıyor… 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 2.559 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.830 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.621 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.755 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.617 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar