Deprem Fenerbahçe’de mi, yoksa siyasette mi derken, meğer iki ilimizde küçük ölçekli yer sarsıntıları yaşanmış…

Gazetenin internet sitesinin ilk karesinde ‘deprem’ sözcüğünü görünce, nedense bunu biraz önce sona eren Ankaragücü-Fenerbahçe maçı ile ilgili sandım. Türkiye kupası çeyrek final...

Gazetenin internet sitesinin ilk karesinde ‘deprem’ sözcüğünü görünce, nedense bunu biraz önce sona eren Ankaragücü-Fenerbahçe maçı ile ilgili sandım. Türkiye kupası çeyrek final maçıydı ve Fenerbahçe o maçı 3-0 kaybederek kupadan elendi.

Halbuki, Fener’in teknik direktörü İsmail Kartal, bir gün önce, bütün kupalara birden talip olduklarını taraftarlara duyurmuştu.

Kupanın biri dün akşam gitti…

Maçı izlemek üzere beyaz camın karşısına oturduğumda, sahadaki oyuncu kalabalığından, iki takımın oyuncularını ayırmakta zorlandığımı fark ettim. Ankaragücü’nün de Fenerbahçe gibi forması sarı-lacivert. Ankaragücü oyuncularını tanımamam doğal ama, İsmail Kartal’ın sahaya sürdüğü 11’i de tanımakta zorlandım.

Lig maçlarında yorulan oyuncuları dinlendirmek için yedekler sahaya sürülüyorsa buna ‘rotasyon’ deniliyor. Çeyrek final maçına rotasyonlu takımla çıkan Fenerbahçe yenildi.

Takımın yenileceğini daha onuncu dakikada hissettim ve maçı izlemekten vazgeçtim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.170 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 752 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.283 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.225 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar