CHP ve İYİ Parti Saadet’in ilkeler platformunda.. Balıkesir örneği…

Haberi ilk okuduğumda doğruluğundan kuşku duymuştum, o sebeple konuya eğilmem bugüne kaldı. Oysa doğruymuş.Haber şu: Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu Balıkesir’de ‘Türkiye’nin...

Haberi ilk okuduğumda doğruluğundan kuşku duymuştum, o sebeple konuya eğilmem bugüne kaldı. Oysa doğruymuş.

Haber şu: Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu Balıkesir’de ‘Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları’ konulu bir konferans vermiş.

Bunda şaşılacak bir nokta yok; Karamollaoğlu şu sıralar çok faal; parti olarak belirledikleri siyasi tavır hemen her kesimden ilgi gördüğü için görüşlerine müracaat ediliyor ve o da kimseyi boş çevirmiyor.

Televizyon ekranlarında, gazete ve itibarlı internet siteleri röportajlarında görünüyor Karamollaoğlu; yukarıdaki haberden bu arada illerde düzenlenen konferans etkinliklerine de katıldığı anlaşılıyor.

Meclis’te temsil edilmeyen bir partinin gördüğü bu ilgi gerçekten olağanüstü.

Saadet Partisi’nden bir kaynak, bana, “İl ve ilçe teşkilatlarımıza üye kaydedilmek için kendi gelenler o kadar yoğun ki, cevap vermekte zorlanıyoruz” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 508 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.608 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.527 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.067 Okunma İsrail ile ticaret MÜSİAD üyelerinin işiymiş.. MÜSİAD, CB Erdoğan’ın Gazze’de yaşananları ‘soykırım’ ilan ettiğini bilmez mi? 24 Mart 2024 | 1.241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar