CB Erdoğan ve Muharrem İnce “Görüşmedik” diyorlar.. Bu yalanı gündeme sokan ‘kaynak’ neden sır gibi saklanıyor?

Uzun sayılabilecek meslek hayatımda bir kez benim de başıma geldiği için bilirim; bir gazeteci için hiç istenmeyecek şey kendisinin haber konusu olmasıdır.

Birkaç gündür yaşadığımız iki olay onları bize yaşatanlar açısından zihinlerde hiç de hoş olmayan türde tatlar bıraktı.

Kemal Öztürk gazetelere manşet olan açıklaması ardından çıkan gürültüde kendisine yönelik ağır sözler ve değerlendirmelerin sahipleriyle mahkemede hesaplaşacağını bildirdi.

Sözcü gazetesi başyazarı Rahmi Turan da “Asla açıklamam” dediği ismi hasta yatağında kendi gazetesiyle paylaşmak zorunda bırakıldı. Kendisine yaptırılan açıklamayı okurken sağlığı açısından üzülmeden edemedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 1.994 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.607 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.754 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.605 Okunma AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar.. Ben “Olmaz öyle şey” diyorum… 20 Nisan 2024 | 2.876 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar