‘Büyük müjde’.. Karadeniz’de doğalgaz bulunmuşsa seçimler erkene alınır mı? Alınırsa şaşırmam…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Cuma günü milletimize vereceğimiz müjdeyle Türkiye’de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum” cümlesini sarf ettiği duyduğunda ben bir grup dostla birlikteydim.

Müjdeli haber, çoğu siyaseti yakından izleyen dostların muhtemel beklentilerini dile getirmelerine vesile oldu.

En safları benmişim; ‘yeni bir dönem’ müjdesini hukuk ve adalet alanında atılacak adımlar olarak yorumladığım için… Benim dışında herkes maddi bir beklenti içerisindeydi.

Telefonlar çalışmaya başladı.

‘Cumhur İttifakı’nın en küçük ortağı Vatan Partisi’nin lideri Doğu Perinçek’in “Müjdeyi cumhurbaşkanımıza bırakalım, ama Zonguldak açıklarında doğalgaz bulunduğunu öğrendik” dediği öğrenildi.

Ardından da Bloomberg kaynaklı haber ortama ulaştı: “Türkiye Karadeniz’de enerji kaynağı buldu.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 30 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.228 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.191 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.871 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.624 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 4 yorum