Burna gelen pis koku temizliğin hemen başlaması gerektiğini hatırlatmalı.. Pudra şekeri kokusu…

Henüz 30 yaşını idrak etmemiş bir genci sahibi olduğu lüks araç içerisinde konuğu bir kadınla birlikte, kendisinin sonradan ‘pudra şekeri’ olduğunu söylediği beyaz bir tozu burunlarına çekerken...

Henüz 30 yaşını idrak etmemiş bir genci sahibi olduğu lüks araç içerisinde konuğu bir kadınla birlikte, kendisinin sonradan ‘pudra şekeri’ olduğunu söylediği beyaz bir tozu burunlarına çekerken gösteren videonun önemi galiba tam anlaşılamadı.

Genç adamın vaktiyle sokakta anlamsız turlar atarken birkaç yıl içersinde lüks yaşama sahip hale gelmiş talihlilerden olduğu anlaşılıyor.

İktidar partisinin genel merkez çalışanı olması onun öyküsünü dikkat çekici kılıyor.

Olaya haber değeri kazandıran, gazetelerde manşet ve yazı konusu, ekranlarda haber ve yorum olma özelliği kazandıran da gencin siyasetle bu irtibatı.

Suçlayanlar olayın hep bu yönünü vurguluyorlar. Böyle durumlarda kendilerini savunma görevinden sorumlu hissedenler de olayın siyasi boyutunun hafifletilmesi için devredeler.

‘Pudra şekeri’ iddiası başlangıçta ciddiye alınmış ve gence şefkatle yaklaşılmış iken, konunun medyada işlenmesi yeniden gözaltı işlemine yol açtı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.223 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.191 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.871 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.624 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.756 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar