Bu ülkede bir gün de derin düşünülüp farklı tepkiler verildiğini görsek…

Siyasilerin verdikleri tepkide de şaşırtıcı bir yön yok

Her gün her yeni gelişmeyle şaşırıyoruz, bir gün de her zamankinden farklı bir şeyler olsa da onlara şaşırsak.

Emekli 104 amiralin gece yarısı bir internet sitesinden yayımladıkları güncel konularla ilgili açıklama, içeriği bakımından, şaşırtıcı mıydı?

Sanmıyorum. Fakat yine de şaşırıldığı tepkilerden belli oluyor.

O açıklamaya imza koyanların orada sözü edilen konularda tıpkı o metindeki gibi düşündüğünü tahmin etmek zor değil. 

İçlerinde iktidar cephesinin itibar ettiği gazetelerin manşetlerinden, televizyon kanallarından görüşlerini bolca ifade imkanı bulmuş olanlar var ve onlar ellerine geçen her fırsatta hangi konularda ne hassasiyetlere sahip olduklarını hep belli edip duruyorlar.  

Ayrıca, askeri okullarda aldıkları eğitim ve meslek hayatları boyunca yaşadıkları ortamlar da onlara dünya ve ülke olaylarına bakışta belli kalıplara sahip olma özelliği getiriyor.

Gece yarısı duyurdukları açıklamaları sonrası rütbelerinin sökülmesi ve emeklilik haklarının ellerinden alınması tepkisini verenlere....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.091 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.834 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.623 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.755 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.620 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar