Bazılarını bilinçaltları konuşturur.. Spike Lee bir gerçek hayat hikayesinin filmini çekerek Trump’ın bu yönünü afişe etmiş…

Bazıları bilinçli konuşur, bazılarını bilinçaltı konuşturur; bu dediğimi bir tarafa not edin, olayları ve insanları değerlendirirken lazım olabilir.

Donald Trump pek azı bilinçli çoğu kez bilinçaltı zorlamasıyla konuşanlardan…

Örnek mi istiyorsunuz, işte size son örnek.

Şu yakınlarda Florida’da katılımcılarının çoğu Musevi ve işadamı olan bir topluluğa konuşurken ağzından şu sözler döküldü Trump’ın:

“Bir çoğunuz emlak işindesiniz, çünkü sizleri iyi tanıyorum. Vahşi birer katilsiniz, iyi insanlar değilsiniz. Yine de oyunuzu bana vereceksiniz, başka seçeneğiniz yok. (..) Varlık vergisi çıkaracak olana oyunuzu kullanacak değilsiniz ya. Hadi hepinizin varlığınızın yüzde 100’ünü hemen alalım. Bazılarınız beni sevmez. Bazılarınızı da ben hiç sevmem.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak…  29 Mart 2024 | 47 Okunma ‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 689 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.612 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.529 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.091 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar