Başarısızlığı kimse üstlenmez bizde, başarıya düşmanlığı da CHP’lilerden öğreniyoruz

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (14.08.2022)''Başarısızlığı kimse üstlenmez bizde, başarıya düşmanlığı da CHP’lilerden öğreniyoruz'' başlıklı yazısı.

Liglerde yeni sezon açıldı. Galatasaray, yeni teknik direktörü ve transfer ettiği yeni kadrosuyla çıktığı dün akşamki maçta, kendi oyuncusunun hatası yüzünden yediği bir golle Giresunspor’a yenildi.

Maçtan sonra görüşlerini almak üzere bekleşen gazeteciler, kulüp başkanına ‘hakem’ sorusu yönelttiler; o da önce sezonun yeni başladığını bu sebeple hakem eleştirisi yapmayacağını söyledi, ardından da maçın hakemini eleştirdi.

İngiltere’de de yeni sezon açıldı ve dün Premier League’in iddialı takımlarından Manchester United, fazla iddialı bilinmeyen rakip takımdan tam dört gol yiyerek, lig açılışı bakımından tarihinin en kötü mağlubiyetini yaşadı.

Yenilen goller ve kaybedilen maç yüzünden orada hakemin eleştirildiğini duymadık.

Amazon Prime platformunda her yıl bir İngiliz futbol kulübünde yaşananlarla ilgili belgeseller dizi oluyor; son yıl Arsenal takımının serencamını en mahrem toplantılarına kadar tanıklık ederek izlemiş ve diziye dönüştürmüşler. 

Onu izleyince hatırladım: Arsenal geçen sezon yeni teknik direktörü ve takıma ısınması tam sağlanamamış yeni transferleriyle ilk dört maçında ardı ardına yenilgiler yaşamıştı. Her yenilgi sonrası kulüpten kimse kendileri dışında birilerini veya bir yerleri suçlamadı; kendilerini sorgulayarak sonrasında dokuz maçlık yenilmezlik dönemini getirecek başarıların temelini bu yolla sağladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar.. Ben “Olmaz öyle şey” diyorum… 20 Nisan 2024 | 223 Okunma Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 3.201 Okunma Hepimizi meraktan kurtarmasını Bahçeli’den bekliyorum: Erdoğan’ın oy hesabıyla onun hesabı arasında büyük fark var.. 18 Nisan 2024 | 3.532 Okunma ‘Nankör millet’ diyen olmadı derken.. Muhalefete oy veren iller halklarının cezalandırılmasını isteyenler çıktı… 17 Nisan 2024 | 1.976 Okunma “İktidardakiler değişmez” diyen çok.. Ben ise demokratik geleneğin iktidarları değişime zorladığını biliyorum… 16 Nisan 2024 | 1.481 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar