Allah kimseyi onun durumuna düşürmesin.. Her şeyini kaybedebileceği gibi rezillenme ihtimali de var…

Birinci kattan düşenin kolu kırılır, başı yarılır, ama insan sağ kalır. Donald Trump ABD başkanlığından ayrıldığı gün 80. kattan düşmüş gibi olacak.

Birinci kattan düşenin kolu kırılır, başı yarılır, ama insan sağ kalır. Donald Trump ABD başkanlığından ayrıldığı gün 80. kattan düşmüş gibi olacak.

Amerikan gazetelerini gözlerimi bozacak dikkatle okudukça bir soru beynimi zorlamaya başladı: Acaba Trump ne olup bittiğini anlayamıyor mu?

Garip bir soru sorduğumun farkındayım elbette. Ancak Trump’ın durumu üzerinde düşündükçe onu elinde ortalığı aydınlatmaya yarayacak hiçbir alet bulunmayan bir adam ve kapkara bir ortamda yolunu bulmaya çalışırken tahayyül ediyorum.

Sekseninci kattan düşmüş ve ne olduğunun farkında değil sanki.

Şu satırları birlikte okuyalım...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 15 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.532 Okunma AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar.. Ben “Olmaz öyle şey” diyorum… 20 Nisan 2024 | 2.839 Okunma Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 3.277 Okunma Hepimizi meraktan kurtarmasını Bahçeli’den bekliyorum: Erdoğan’ın oy hesabıyla onun hesabı arasında büyük fark var.. 18 Nisan 2024 | 3.552 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum