‘Aşk asla özür dilememektir” diye bellemişiz. Filmi de var. İstanbul için “Bizim aşk hikayemiz” sloganı uygun kaçmadı

AK Parti’nin katıldığı bütün seçimlerde izlediği kampanyalarda en başından itibaren ağırlığını koymuş olan Erol Olçok‘un yokluğu bu yerel seçim öncesinde kendisini fena halde...

AK Parti’nin katıldığı bütün seçimlerde izlediği kampanyalarda en başından itibaren ağırlığını koymuş olan Erol Olçok‘un yokluğu bu yerel seçim öncesinde kendisini fena halde hissettiriyor.

Erol Olçok 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi genç oğluyla birlikte şehit edilmişti.

Onun planladığı ve uygulanmasına da nezaret ettiği seçim kampanyalarının AK Parti’nin sandık başarılarında önemli bir rolü olduğunu 31 Mart öncesinde daha iyi anlayabiliyoruz.

Ülkemizin en büyük kenti İstanbul’da başarıyı “İstanbul bizim için bir aşk hikayesi” sloganı eşliğinde yürütülen kampanyayla aramaya herhalde karşı çıkardı usta reklamcı-siyaset danışmanı.

Sloganın zihinlere derhal üşüştürdüğü unsurlar AK Parti ve adayları için fazla olumlu değil çünkü.

‘Aşk hikayesi’ olduğu iddiasıyla sakinlerinden oy beklenen kent 25 yıldır hep aynı çizgideki belediye başkanları tarafından yönetiliyor. Hayli gergin bir ‘aşk’ bu. 25 yılın performansı, bizzat Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan‘ın ağzından çıkan “Bu kente ihanet edildi” cümlesiyle özetlenebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak…  29 Mart 2024 | 67 Okunma ‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 689 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.612 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.529 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.092 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar