‘6’lı masa’ bu akşam bir kez daha kuruluyor.. Adaylık konusunu yine konuşmayacaklarmış… 

Bir ara Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak düşünebileceği isimler arasında sıkça anılan İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’li 11...

Bir ara Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak düşünebileceği isimler arasında sıkça anılan İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı ile birlikte bulunduğu Ordu’da, bir esnafın malum konuda ağzını yoklaması üzerine, şu sözleri sarf etmiş:

“Endişe etme, altılı masa en doğru kararı verecektir.”

O öyle diyor ama endişe yerli yerinde duruyor.

Nasıl olacak da, doğal olarak birbirlerinin rakibi olmak üzere kurulmuş altı farklı partinin, yetişme tarzları, içinden geldikleri siyasi gelenekler, konulara yaklaşımları birbirine benzemesi mümkün olmayan liderleri, aynı masada ara sıra buluşmaları hatırına, bir isim üzerinde anlaşabilecekler?

Kolay ise şimdiye kadar neden o konuyu görüşmediler ve üzerinde uzlaştıkları ismi açıklamadılar?

“Açıklayalım da üzerine gelinsin ve seçime kadar geçen süre içerisinde yıpratılsın, bunu mu istiyorsunuz?” demek kolaya kaçmak oluyor. Sonuçta ismi açıklandığında korkulan yine olmayacak mı? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 2.437 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.827 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.621 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.755 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.617 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar