Trump “Ekonominizi mahvederim” derken.. Türkiye’ye düşen görev…

Bugünkü gazetelerde, özellikle AK Parti’nin itibar ettiklerinde, köşe sahibi olanların ABD başkanı Donald Trump‘ın Türkiye’yi ekonomisini mahvetmekle tehdit ettiği konusuna girdiklerini göremeyeceksiniz.Çoğu...

Bugünkü gazetelerde, özellikle AK Parti’nin itibar ettiklerinde, köşe sahibi olanların ABD başkanı Donald Trump‘ın Türkiye’yi ekonomisini mahvetmekle tehdit ettiği konusuna girdiklerini göremeyeceksiniz.

Çoğu konuyu görmezden gelmiş olacak.

Bugüne kadar Trump konusunda çizdikleri zigzaglara bir yenisini daha eklemek istememeleri kendileri için isabetli bir tercih.

Seçimi Trump kazandığında, uzunca bir süre ‘Obama kötü, Trump iyi’ nakaratıyla okur karşısına çıkmış, vize sorunu, yaptırımlar döneminde, papaz Brunson ile ihtilaflar yaşanırken ‘Trump kötü’ demeye başlamıştı aynı yazarlar; o günlerden bugüne, yani iki yıl içerisinde, Trump için bir öyle bir böyle gidip gelmişlerdi.

En son onları ‘Trump iyi’ derken görmüştük. Trump‘ın son Twiti üzerine derhal ‘Trump aslında çok kötü’ demeleri gerekirken biraz da olsa ihtiyatlı davranmaları daha doğru.

Aşağıdaki şu Twitin yenilir yutulur tarafı yok çünkü:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 2.076 Okunma Hepimizi meraktan kurtarmasını Bahçeli’den bekliyorum: Erdoğan’ın oy hesabıyla onun hesabı arasında büyük fark var.. 18 Nisan 2024 | 3.512 Okunma ‘Nankör millet’ diyen olmadı derken.. Muhalefete oy veren iller halklarının cezalandırılmasını isteyenler çıktı… 17 Nisan 2024 | 1.971 Okunma “İktidardakiler değişmez” diyen çok.. Ben ise demokratik geleneğin iktidarları değişime zorladığını biliyorum… 16 Nisan 2024 | 1.479 Okunma İsrail’in elindeki en güçlü silah cezalandırılmazlık.. Her ne yaparsa haklı bulunuyor.. “Refah mı, Tahran mı?” 15 Nisan 2024 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar