Cumhurun başı saygınlık duyulan biri olmalı, değil mi? Öyle mi olacak?

Bazen “Başkaları yazdığı halde neden sen şu konuyu yazmadın?” serzenişinde bulunanlar çıkıyor, ben bu tür serzenişleri anlamakta zorlanıyorum.Her yazarın konulara ilgisi birbirinden farklı olabilir; o bir...

Bazen “Başkaları yazdığı halde neden sen şu konuyu yazmadın?” serzenişinde bulunanlar çıkıyor, ben bu tür serzenişleri anlamakta zorlanıyorum.

Her yazarın konulara ilgisi birbirinden farklı olabilir; o bir konuyu yazar sen yazmazsın, senin yazdığını da başkaları yazmayabilir. Bazen birden fazla yazar aynı konuyu ele alır, bir-ikisi söylenmesi gereken her şeyi en iyi biçimde yazısı içerisinde değerlendirir, sana bir şey bırakmaz; öyle bir durumda ne yapacaksın, yine de koroya katılacak mısın?

Genellikle ben topluca yapılan işlerden uzak dururum.

Ayrıca, biri benden önce konuyu ele almış ve söylenecekleri söylemişse ona gıpta eder, ama ben başka konu/lar ile meşgul olmayı yeğlerim.

“Keşke bu konuyu benden başka biri yazsa” diye beklediğim konular da vardır; bugün işte kimsenin ele almadığı öyle bir konuyu sizlerle paylaşacağım.

Partilerin ve adaylarının kampanyalardaki rahatsız edici tavırları konusunu…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 24 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.165 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.835 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.623 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.755 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar