Ok yaydan çıktı, seçim kapıda.. Hatta daha erken bir tarih bile mümkün…

Dün, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, partisinin grup toplantısı konuşmasında, ‘erken seçim’ çağrısı yapıp üstelik bunun için tarih de vermesi, bazılarına ‘sürpriz’ gelmiş...

Dün, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, partisinin grup toplantısı konuşmasında, ‘erken seçim’ çağrısı yapıp üstelik bunun için tarih de vermesi, bazılarına ‘sürpriz’ gelmiş olabilir.

MHP’nin ‘stratejik ortak’ ilişkisi kurduğu AK Parti çevreleri sürekli “Erken seçim yok”deyip duruyordu çünkü.

Aylardan beri, onlar ne zaman “Seçimler zamanında yapılacak” dese, burada, her yeni gelişmeyi ‘erken seçim’ habercisi sayan yazılarla karşıladığım için, dünkü çıkışı derhal değerlendirip zafer çığlıkları atacağımı sananlar olduğunu biliyorum.

İnternet yazarlığı bunu sağlıyor aslında. MHP liderinin öğleden önce 11.00 sularında yaptığı açıklamayı, istesem, ânında burada değerlendirebilir, çoğu dostun beklediği türden bir yazıyla okur karşısına dün çıkabilirdim.

Bunu yapmadım.

Zamanında bir seçim eşyanın doğasına –siz bunu ‘siyasetin’ diye de okuyabilirsiniz- aykırıydı da ondan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 645 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.611 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.527 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.083 Okunma İsrail ile ticaret MÜSİAD üyelerinin işiymiş.. MÜSİAD, CB Erdoğan’ın Gazze’de yaşananları ‘soykırım’ ilan ettiğini bilmez mi? 24 Mart 2024 | 1.242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar